În care păduri din România s-au redeschis traseele turistice

Traseele turistice din pădurile aflate în județul Arad s-au redeschis cu ocazia minivacanţei de Paște și 1 Mai . Măsura a fost luată după ce numărul cazurilor de pestă porcină africană din județ a scăzut.

Pădurile au fost curățate, pentru a le permite iubitorilor de drumeții să își petreacă vacanța în mijlocul naturii.

Drumețiile, raliurile, competițiile sportive, activitățile turistice și de campare, inclusiv accesul cu biciclete, ATV-uri și alte vehicule, pe toate terenurile din zonele împădurite ale județului Arad sunt permise din nou, cu respectarea regulilor specifice fiecărei zone.

Prefectul de Arad, Toth Csana, le recomandă amatorilor de drumeții să fie precauți și dacă se întâmplă să găsească leșuri de porci mistreți în pădure, să nu se apropie de ele și să anunțe autoritățile sanitar-veterinare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Avem tricolorul pe etichetă, ce mai contează ce înghițim? Dublul standard,...

Ultima găselniță a politicienilor de la PSD este să-i oblige pe comercianții care vând produse provenite din materii prime românești să se asigure că...

Caracatița uriașă a intereselor baronului PSD Horia Teodorescu îngroapă Tulcea în gunoaie

Un document exploziv ajuns la mai multe instituții de forță ale statului scoate în evidență uriașa caracatiță a intereselor țesută de baronul PSD de...