În centrul atenției: Toate femeile care lucrează în Parlamentul britanic au fost pipăite

Ministrul comerţului al Regatului Unit, Anne-Marie Trevelyan, a declarat că toate femeile care lucrează în parlamentul britanic au fost ţinta unor afirmaţii misogine şi atingeri nepotrivite, şi le-a recomandat colegilor săi de gen masculin „să-şi ţină mâinile acasă”, conform Reuters.

Comportamentul parlamentarilor britanici în Palatul Westminster se află în centrul atenţiei după ce Partidul Conservator aflat la putere a afirmat săptămâna aceasta că a declanşat o investigaţie asupra acuzaţiilor conform cărora un membru al Parlamentului a fost văzut uitându-se la un film pentru adulţi în timpul unei şedinţe în plen în Camera Comunelor.

Cred că noi toate, femeile din parlament, am fost supuse unui limbaj nepotrivit şi unor ‘mâini rătăcitoare’… (Un astfel de comportament) nu este în regulă nicăieri. El nu este în regulă nici în Westminster”, a spus Trevelyan la Sky News.

Pe scurt, dacă eşti tip, ţine-ţi mâinile acasă şi comportă-te ca şi cum în cameră s-ar fi aflat fiica ta”, a adăugat ministrul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...

Cine este șeful de serviciu secret care s-a înrolat la AUR

Partidul lui George Simion a început să atragă ca un magnet o serie de rezerviști militari, iar de curând a făcut o achiziție de...