În comă, fără nicio speranță de supraviețuire, un bărbat s-a trezit cântând… din Johnny Hallyday!

Medicii s-au pronunțat. Dar Jean-Claude Seknagi,în vârstă de 70 de ani, i-a contrazis. El a ieșit din comă după patru luni. Povestea cu final fericit a lui Jean-Claude Seknagi e prezentată în revista Closer.

După mai multe căderi și suspiciune de maladia Alzheimer, starea de sănătate a lui Jean-Claude Seknagi s-a degradat rapid. A ajuns la spitalul Montreuil și apoi la spitalul Ballanger, unde a intrat în comă.

Având în vedere antecedentele medicale ale pacientului – accident vascular cerebral și cancer vindecat – precum și infecțiile de care suferea, colegiul medicilor, reunit în ședință, a luat decizia întreruperii tratamentului cu încetarea alimentării și sedării.

Recent, la BFMTV, fiul său își exprima regretele pentru că medicii au luat decizia în mod unilateral fără a ține seama de dorințele tatălui său care ”și-a dorit să trăiască”.

Dar după patru luni și în ciuda a ceea ce spuneau medicii, Jean-Claude s-a trezit. Imaginați-vă mirarea noastră când el s-a trezit și ne cânta foarte clar o melodie a lui Johnny Hallyday. Ceea ce contează este fericirea de a fi câștigat lupta pentru viață, s-a bucurat Ilan, fiul său.

Acum, Jean-Claude Seknagi are o viață ușor sedentară așa cum a fost întotdeauna: dimineața, face kinetoterapie ceea ce presupune mult efort, apoi primește vizita unor rude și îi punem canale de știri care îi plac foarte mult, povestește fiul său.

Pentru a-și salva tatăl, Ilan s-a adresat justiției care a decis, la 11 aprilie a.c., menținerea pacientului în viață. Azi, fiul lui Jean-Claude este în continuare șocat de declarațiile medicilor. Nu îi acuz pentru eroarea diagnosticului, dar mai ales pentru că ei nu au respectat voința tatălui meu, că niciodată nu ne-au ascultat și că nu au empatie, a subliniat Ilan la BFMTV.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...

India va depăși China la numărul de locuitori, în acest an

India ar putea fi țara cea mai populată din lume până la mijlocul acestui an, depășind China cu aproape trei milioane de locuitori, potrivit...