În comă, fără nicio speranță de supraviețuire, un bărbat s-a trezit cântând… din Johnny Hallyday!

Medicii s-au pronunțat. Dar Jean-Claude Seknagi,în vârstă de 70 de ani, i-a contrazis. El a ieșit din comă după patru luni. Povestea cu final fericit a lui Jean-Claude Seknagi e prezentată în revista Closer.

După mai multe căderi și suspiciune de maladia Alzheimer, starea de sănătate a lui Jean-Claude Seknagi s-a degradat rapid. A ajuns la spitalul Montreuil și apoi la spitalul Ballanger, unde a intrat în comă.

Având în vedere antecedentele medicale ale pacientului – accident vascular cerebral și cancer vindecat – precum și infecțiile de care suferea, colegiul medicilor, reunit în ședință, a luat decizia întreruperii tratamentului cu încetarea alimentării și sedării.

Recent, la BFMTV, fiul său își exprima regretele pentru că medicii au luat decizia în mod unilateral fără a ține seama de dorințele tatălui său care ”și-a dorit să trăiască”.

Dar după patru luni și în ciuda a ceea ce spuneau medicii, Jean-Claude s-a trezit. Imaginați-vă mirarea noastră când el s-a trezit și ne cânta foarte clar o melodie a lui Johnny Hallyday. Ceea ce contează este fericirea de a fi câștigat lupta pentru viață, s-a bucurat Ilan, fiul său.

Acum, Jean-Claude Seknagi are o viață ușor sedentară așa cum a fost întotdeauna: dimineața, face kinetoterapie ceea ce presupune mult efort, apoi primește vizita unor rude și îi punem canale de știri care îi plac foarte mult, povestește fiul său.

Pentru a-și salva tatăl, Ilan s-a adresat justiției care a decis, la 11 aprilie a.c., menținerea pacientului în viață. Azi, fiul lui Jean-Claude este în continuare șocat de declarațiile medicilor. Nu îi acuz pentru eroarea diagnosticului, dar mai ales pentru că ei nu au respectat voința tatălui meu, că niciodată nu ne-au ascultat și că nu au empatie, a subliniat Ilan la BFMTV.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...