În comă, fără nicio speranță de supraviețuire, un bărbat s-a trezit cântând… din Johnny Hallyday!

Medicii s-au pronunțat. Dar Jean-Claude Seknagi,în vârstă de 70 de ani, i-a contrazis. El a ieșit din comă după patru luni. Povestea cu final fericit a lui Jean-Claude Seknagi e prezentată în revista Closer.

După mai multe căderi și suspiciune de maladia Alzheimer, starea de sănătate a lui Jean-Claude Seknagi s-a degradat rapid. A ajuns la spitalul Montreuil și apoi la spitalul Ballanger, unde a intrat în comă.

Având în vedere antecedentele medicale ale pacientului – accident vascular cerebral și cancer vindecat – precum și infecțiile de care suferea, colegiul medicilor, reunit în ședință, a luat decizia întreruperii tratamentului cu încetarea alimentării și sedării.

Recent, la BFMTV, fiul său își exprima regretele pentru că medicii au luat decizia în mod unilateral fără a ține seama de dorințele tatălui său care ”și-a dorit să trăiască”.

Dar după patru luni și în ciuda a ceea ce spuneau medicii, Jean-Claude s-a trezit. Imaginați-vă mirarea noastră când el s-a trezit și ne cânta foarte clar o melodie a lui Johnny Hallyday. Ceea ce contează este fericirea de a fi câștigat lupta pentru viață, s-a bucurat Ilan, fiul său.

Acum, Jean-Claude Seknagi are o viață ușor sedentară așa cum a fost întotdeauna: dimineața, face kinetoterapie ceea ce presupune mult efort, apoi primește vizita unor rude și îi punem canale de știri care îi plac foarte mult, povestește fiul său.

Pentru a-și salva tatăl, Ilan s-a adresat justiției care a decis, la 11 aprilie a.c., menținerea pacientului în viață. Azi, fiul lui Jean-Claude este în continuare șocat de declarațiile medicilor. Nu îi acuz pentru eroarea diagnosticului, dar mai ales pentru că ei nu au respectat voința tatălui meu, că niciodată nu ne-au ascultat și că nu au empatie, a subliniat Ilan la BFMTV.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...
Austria este una dintre țările care se opune ca România să adere la spațiul Schngen SURSA FOTO: https://www.schengenvisainfo.com/

Ce a cerut Austria ca România să intre în Spațiul Schengen

Refuzul categoric al Austriei de a intra România în Spațiul Schengen ascunde o mulțime de interese economice și financiare uriașe. Potrivit informațiilor noastre provenite din...