În curând: Noul sistem care va revoluționa căutările pe Google (VIDEO)

Utilizatorii vor putea să caute pe Google până și lucrurile cărora nu le cunosc denumirea și pe care nu le pot descrie în cuvinte. Acest lucru va fi posibil prin noul sistem revoluționar MUM, bazat pe inteligență artificială, pe care compania americană de tehnologie urmează să-l introducă în câteva luni.

MUM vine de la Multitask Unified Model și reprezintă o tehnologie care are la bază un model de înțelegere a informației, cu ajutorul inteligenței artificiale. Google ne arată concret, pe blogul său, cum funcționează noua sa tehnologie de căutare. Compania a testat sistemul și spune că, în lunile următoare va introduce noi modalități în care utilizatorii vor căuta vizual informații. Practic, vom putea tasta întrebări pe Google referitor la lucrurile pe care le vedem în jurul nostru.

Cea mai interesantă funcție care va fi disponibilă pe Google este căutarea cu Lens. Noul sistem MUM va deschide astfel noi oportunități pentru comercianții online, care vor avea șansa să fie găsiți mai ușor de clienți, dacă magazinele vor oferi produse relevante pentru cei care le caută pe Google. De asemenea, compania americană va schimba și designul celebrei sale pagini de Search. Printre altele va introduce funcția „Things to know” – „Lucruri de știut”, care va ajuta utilizatorii cu sugestii relevante, la care poate nu se gândeau atunci când căutau ceva pe Google.

Compania va introduce o funcție de căutare în interiorul clipurilor

De exemplu, dacă îți redecorezi apartamentul și cauți vopsea, prin noua sa funcție, Google îți va sugera informații utile despre modul în care se folosește vopseaua acrilică, de exemplu.

O altă îmbunătățire pe care o va aduce sistemul MUM se referă la căutarea de filmulețe pe Google. Compania va introduce o funcție de căutare în interiorul clipurilor. Chiar dacă un video de pe YouTube nu este însoțit de descrieri care să se refere la anumite obiecte, Google va identifica acele obiecte în interiorul clipurilor și îți va oferi acele filmulețe când cauți după termenii respectivi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Corupție și afaceri de tip cartel la ANSVSA. Păle ar fi...

Ies la iveală cazuri grave de corupție din rândurile doctorilor veterinari. Dănuț Păle, Subsecretarul de Stat din ANSVSA, ar fi cerut scoaterea de pe...

Caracatița uriașă a intereselor baronului PSD Horia Teodorescu îngroapă Tulcea în gunoaie

Un document exploziv ajuns la mai multe instituții de forță ale statului scoate în evidență uriașa caracatiță a intereselor țesută de baronul PSD de...