În dragoste, ca la război: Angelina Jolie și Brad Pitt se ceartă iar. Motivul?

Publicat: 23 sept. 2021, 22:00, de Eliza Popa, în LIFESTYLE , ? cititori
În dragoste, ca la război: Angelina Jolie și Brad Pitt se ceartă iar. Motivul?

Celebra poveste de dragoste pe nume Brangelina (așa cum era alintat cuplul Angeelina- Jolie – Brad Pitt, pe când erau…un cuplu) s-a transformat într-un război interminabil.

Angelina Jolie şi Brad Pitt au un nou motiv de ceartă: castelul de 164 de milioane de dolari pe care îl detin în Franţa. Brad o acuză pe Angelina de rea-credinţă, pentru că actriţa refuză să-i vândă partea ei, ba chiar ar fi scos-o pe piata imobiliara fără să-l anunţe. Castelul Miraval are o încărcătură sentimentală pentru fostul cuplu Brad Pitt şi Jolie, deoarece este locul unde s-au căsătorit, dar şi unde şi-au petrecut ulterior vacanţele de vară împreună cu copiii.

Partajul averii nu s-a încheiat nici acum

Faptul că actriţa l-a scos la vânzare fără ştirea fostului soţ, l-a înfuriat pe Brad Pitt. Mai ales că acesta voia să cumpere jumătatea care nu-i aparţine. În consecinţă, actorul a depus plângere la tribunal pentru rea credinţă. Disputarea castelui estimat la peste 164 de milioane de dolari este însă doar cel mai recent scandal dintre cele două vedete. Brad şi Angelina s-au căsătorit în 2014, după zece ani de relaţie. Doi ani mai târziu, Angelina Jolie a cerut divorţul. Şi, deşi, acesta s-a pronunţat în 2019, partajul averii estimată la 400 de milioane de dolari nu s-a încheiat nici acum.