În dragoste, ca la război: Angelina Jolie și Brad Pitt se ceartă iar. Motivul?

Celebra poveste de dragoste pe nume Brangelina (așa cum era alintat cuplul Angeelina- Jolie – Brad Pitt, pe când erau…un cuplu) s-a transformat într-un război interminabil.

Angelina Jolie şi Brad Pitt au un nou motiv de ceartă: castelul de 164 de milioane de dolari pe care îl detin în Franţa. Brad o acuză pe Angelina de rea-credinţă, pentru că actriţa refuză să-i vândă partea ei, ba chiar ar fi scos-o pe piata imobiliara fără să-l anunţe. Castelul Miraval are o încărcătură sentimentală pentru fostul cuplu Brad Pitt şi Jolie, deoarece este locul unde s-au căsătorit, dar şi unde şi-au petrecut ulterior vacanţele de vară împreună cu copiii.

Partajul averii nu s-a încheiat nici acum

Faptul că actriţa l-a scos la vânzare fără ştirea fostului soţ, l-a înfuriat pe Brad Pitt. Mai ales că acesta voia să cumpere jumătatea care nu-i aparţine. În consecinţă, actorul a depus plângere la tribunal pentru rea credinţă. Disputarea castelui estimat la peste 164 de milioane de dolari este însă doar cel mai recent scandal dintre cele două vedete. Brad şi Angelina s-au căsătorit în 2014, după zece ani de relaţie. Doi ani mai târziu, Angelina Jolie a cerut divorţul. Şi, deşi, acesta s-a pronunţat în 2019, partajul averii estimată la 400 de milioane de dolari nu s-a încheiat nici acum.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Cine este șeful de serviciu secret care s-a înrolat la AUR

Partidul lui George Simion a început să atragă ca un magnet o serie de rezerviști militari, iar de curând a făcut o achiziție de...

PREMIERĂ: Armata României intră în grevă!

Într-un act fără precedent în istoria Armatei României, Comitetul de Acțiune pentru Desclavagizarea Armatei României a emis o notificare oficială, prin care anunță declanșarea...