Angela Merkel: Vaccinați-vă! În Germania începe vaccinarea fără programare, în transportul public și pe stadioane

Cancelarul Angela Merkel și-a îndemnat duminică poporul să profite de campania de vaccinare fără programare, care va începe luni în Germania.

Nemții se vor putea vaccina fără programare prealabilă în magazine, transportul public, moschei sau pe terenurile de fotbal.

Nu a fost niciodată mai simplu şi mai rapid să te vaccinezi”, a spus Angela Merkel în podcast-ul său săptămânal, potrivit Reuters.

Cancelarul a adăugat că, începând de luni, oamenii se pot vaccina fără programare în transportul public, în lăcaşurile de cult sau pe terenurile de sport.

Merkel a spus că, deşi este bine că circa 66% din populaţie s-a vaccinat cu o doză şi 62% este pe deplin vaccinată, numărul de cazuri este în creştere, iar majoritatea persoanelor spitalizate nu sunt vaccinate.

Pentru a trece cu bine de toamnă şi de iarnă, trebuie să convingem cât mai multă lume să se vaccineze. Vă îndemn să vă protejaţi pe dvs. şi pe ceilalţi. Vaccinaţi-vă!”,i-a îndemnat acesta.

Aproximativ patru milioane de persoane din Germania au fost infectați cu COVID-19, iar peste 90.000 au murit.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Avem tricolorul pe etichetă, ce mai contează ce înghițim? Dublul standard,...

Ultima găselniță a politicienilor de la PSD este să-i oblige pe comercianții care vând produse provenite din materii prime românești să se asigure că...
Frlocin Citu (INQUAM_Octav_Ganea)

Florin Cîțu: „Candidez la președinția PNL. Partidul are nevoie de un...

Primul – ministru Florin Cîțu și-a anunțat duminică dimineață candidatura la președinția Partidului Național Liberal. Flancat de un grup de aproximativ 30 – 40 de...