În sfârșit: Daniel Craig primește o stea! Cât costă

Protagonistul celor mai recente cinci filme din franciza “James Bond”, actorul britanic Daniel Craig va fi recompensat cu o stea pe celebrul Aleea Celebrităților din Hollywood, potrivit DPA.

În vârstă de 53 de ani, interpretul agentului 007 se alătură altor vedete din industria de divertisment ale cărui nume sunt imortalizate pe Walk of Fame, o cunoscută atracţie turistică din Los Angeles. Steaua dedicată actorului Daniel Craig – cea de-a 2.704-a de pe Walk of Fame – va fi dezvăluită în cadrul unei ceremonii oficiale care va avea loc în data de 6 octombrie, au anunţat reprezentanţii Camerei de Comerţ din Hollywood.

Ea va fi amplasată pe Hollywood Boulevard la numărul 7007, o adresă care reprezintă o aluzie la celebrul nume de cod al agentului 007 din franciza “James Bond”, şi va fi instalată lângă steaua dedicată unuia dintre predecesorii lui Daniel Craig în acel rol, actorul Roger Moore. Daniel Craig participă în această perioadă la turneul de promovare al ultimului film în care interpretează personajul James Bond, “No Time To Die”, care a beneficiat de cronici elogioase din partea criticilor de specialitate şi care a confirmat statutul actorului britanic, considerat unul dintre protagoniştii celor mai profitabile filme din seria “James Bond”.

Suma este folosită pentru crearea şi instalarea acestor recompense

La ceremonia de inaugurare a stelei dedicate actorului Daniel Craig vor fi prezenţi cei doi producători ai francizei, Barbara Broccoli şi Michael G. Wilson, precum şi unul dintre colegii starului britanic din distribuţia filmului “No Time To Die”, actorul Rami Malek. Acest film, în care joacă şi alte nume sonore din industria cinematografică, precum Lea Seydoux, Ana de Armas şi Lashana Lynch, a beneficiat de un debut fulminant în box-office. Pelicula a obţinut încasări de 22 de milioane de dolari în primele două zile de proiecţii după premierele sale din ţări precum Marea Britanie, Irlanda, Germania şi Danemarca. Filmul “No Time To Die” va fi lansat în Statele Unite şi Canada în data de 8 octombrie.

Primele stele de pe Hollywood Walk of Fame au fost inaugurate în anul 1958.

O stea de pe Walk of Fame costă 50.000 de dolari, au precizat reprezentanţii Camerei de Comerţ din Hollywood, iar această sumă este folosită pentru crearea şi instalarea acestor recompense, precum şi pentru mentenanţa zonei turistice în care sunt amplasate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Cine este șeful de serviciu secret care s-a înrolat la AUR

Partidul lui George Simion a început să atragă ca un magnet o serie de rezerviști militari, iar de curând a făcut o achiziție de...

Cum s-a îmbogățit peste noapte Pescobar. Taverna Racilor a încasat peste...

Pescobar, cunoscut și sub numele de "Taverna Racilor," este în centrul atenției pentru motive care au stârnit indignare și dezgust în rândul consumatorilor din...