În Sinaia se colectează măştile anti-Covid! Unde sunt duse și la ce vor fi folosite

Staţiunea Sinaia este prima localitate din ţară care colectează măştile de unică folosinţă anti-COVID la nivel de oraş, cu o reţea strategică de locuri de colectare pusă la dispoziţie de autorităţile locale.

Cutiile de colectare a măştilor sunt amplasate în 13 puncte cheie din oraş, între care Primăria, Muzeul Peleş, Cazinoul, Muzeul Ştirbei, dar şi la unităţi de învăţământ, urmând ca numărul lor să fie extins pe parcursul acestui an.

Din aceste puncte măştile folosite sunt strânse şi transportate în fabrici de ciment din România, pentru a fi transformate în energie. În prezent, pe lângă Sinaia, colectarea măştilor de unică folosinţă se mai face în alte 85 de oraşe din ţară, în urma unor iniţiative private, potrivit Rador.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Petrecere PORNO de 8 Martie în cel mai luxos club din...

Mai multe doamne și domnișoare din lumea politică și din lumea de business a Bucureștiului au petrecut într-un club luxos alături de un bărbat...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...