În topul orașelor europene: Bucureștiul, ieftin sau scump?

Bucureștiul ocupă o poziție înaltă în clasamentul celor mai ieftine orașe din Europa pentru turiști, realizat de o cunoscută publicație pentru petrecerea timpului liber.

În revista „Timeout” au fost incluse 11 orașe de pe continent. Principalele criterii ale clasamentului sunt atmosfera din respectivele orașe, atracțiile, prețul unei nopți de cazare și prețul unei halbe de bere.

Pe primul loc a fost situat orașul polonez Cracovia, pe locurile doi și trei figurează Riga din Letonia și Český Krumlov din Cehia. Bucureștiului se află pe locul al patrulea. Un alt oraș românesc s-a aflat zilele acestea în clasamentele europene. Este vorba de Craiova pe care site-ul european bestdestination l-a plasat pe locul întâi în Europa în topul destinațiilor de Paște.

Reprezentanții publicației spun că votul publicului a fost relevant, iar presa a aflat că recent primăria craioveană a decis să investească o sumă de bani pentru promovarea orașului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...

La un pas de tragedie, tot în Dâmbovița. O cisternă cu...

O nouă tragedie era să aibă loc tot în județul Dâmbovița. O cisternă plină cu GPL a acroșat un parapet pe autostrada București-Pitești și...