În ultima zi a Jubileului de platină, Regina Elizabeth II, din nou în balconul Palatului Buckingham

În ultima zi a Jubileului de platină, în mod surprinzător, Regina Elizabeth II și-a făcut apariția, duminică, în balconul Palatului Buckingham, înconjurată de membrii familiei regale.

Îmbrăcată în verde, suverana în vârstă de 96 de ani, absentă de la majoritatea evenimentelor programate în zilele Jubileului de platină, Regina a ieșit însoțită de moșternitorii săi, Charles și William, cu soțiile și copii, înainte ca să fie fredonat imunul britanic ”God Save the Quen”.

Cu ocazia acestei scurte apariții, Regina a salutat surâzând mulțimea adunată, după care s-a retras discret în Palat.

Mii de persoane s-au aflat în fața palatului la finalul celor patru zile de celebrare a 70 de ani de când Regina Elizabeth II a urcat la tron la vârsta de 25 de ani, în 1952, o longevitate inegalată de vreun suveran britanic.

Unele persoane emoționate, aflate în fața Palatului, au cântat la unison imnul național, conștiente probabil de sănătatea fragilă a suveranei, transmite BFMTV.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Dacian Cioloş este cetăţean francez?EXCLUSIV

Aflat dintotdeauna într-un con de umbră, fostul minuscul funcţionăraş agronom ajuns cu sprijinul nemijlocit al “ciumei roşii” comisar european, ba chiar şi premier al...
Ovidiu Zară

China sau America? Mizez pe China!

Ascensiunea economicã din ultimii 100 de ani a Chinei se numără cu siguranță printre cele mai importante evoluții mondiale. Cu America încă prinsă de ani...