În Ungaria faci cumpărături avantajoase. Cu o condiție

În Ungaria, de luni, donatorii de sânge își pot face cumpărăturile în condiții avantajoase în unitățile comerciale care acceptă cardul virtual „Donator Voluntar”, a anunțat Serviciul Național de Transfuzie Sanguină (OVSZ) cu prilejul Zilei Mondiale a Donatorilor de Sânge.

Prin urmare, donezi sânge, ai dreptul la cumpărăturile avantajoase. Potrivt unui comunicat remis duminică de OVSZ Agenției de Presă MTI, din 14 iunie, fiecare donator de sânge poate beneficia de cardul virtual „Donator Voluntar”, care poate fi obținut gratuit prin afișarea pe ecranul de telefon cu ajutorul unei aplicații sau prin descărcarea cardului în format PDF, dar poate fi solicitat și sub forma unui card de plastic.

Carduri de diferite grade

Cu acest card, donatorii de sânge pot face cumpărături avantajoase timp de jumătate de an, la peste o mie de comercianți cu amănuntul și furnizori locali de servicii. Persoanele care donează sânge în mod regulat vor primi carduri de diferite grade, în funcție de numărul de donări de sânge, cu care pot beneficia de facilități însemnate la sute de furnizori de servicii premium, se mai arată în comunicat, potrivit RADOR.

Comunicatul mai menționează: „Pe 14 iunie ne exprimăm mulțumirile noastre pretutindeni în lume celor care prin donații altruiste, prin donațiile lor de sânge, îi ajută pe oameni necunoscuți să se vindece și de multe ori ca să rămână în viață”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...

Dănuț Păle ține CV-ul la secret. A dezvoltat o afacere de...

Afacerile de tip cartel au devenit o normalitate în România. În timp ce directorii sau șefii din instituții semnează pentru contracte din bani publici...