Încă o lovitură pentru Donald Trump: A fost dat afară de pe YouTube

Și YouTube a decis să îl dea afară pe fostul președinte al SUA, Donald Trump, pe o perioadă nedeterminată. De pe 13 ianuarie Trump nu a mai putut posta pe această platformă, după ce contul i-a fost suspendat.

La 13 ianuarie, YouTube a blocat pentru prima oară canalul preşedintelui în exerciţiu la acea vreme, cu 2,77 milioane de abonaţi, în urma violenţelor de la Capitoliu, la 6 ianuarie, soldate cu cinci morţi. Cu o zi înainte de învestirea lui Joe Biden, platforma video a decis să prelungească suspendarea cu cel puțin șapte zile.

”Având în vedere îngrijorări cu privire la acte de violenţă, care pot avea loc în continuare, canalul lui Donald J Trump va rămâne suspendat”, a anunţat o purtătoare de cuvânt a YouTube.

Platforma americană, o proprietate a Google, a fost criticată din cauza lentorii reacţiei, în urma măsurilor radicale ale Twitter şi Facebook.

Separat, YouTube a confirmat că l-a suspendat temporar pe avocatul fostului preşedinte, Rudy Giuliani, din programul său de ”parteneri”.

Rudy Giuliani este acuzat de faptul că a încălcat în mod repetat regulile platformei cu privire la dezinformare în privinţa alegerilor din Statele Unite.

Mai multe articole...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole