Încă o primărie se alătură programului de colectare selectivă în toate școlile

Școlile din Sectorul 1 vor fi implicate în campania de colectare selectivă a plasticului, inițiată de asociația Armata Selectării Atente a Plasticului (ASAP). Programul este deja în derularea în unitățile de învățământ din Sectorul 6.  

„Toate școlile din Sectorul 1 vor avea un program de colectare selectivă a plasticului. Primăria Sectorului 1 se alătură programului de educare a tinerilor din școli în vederea selectării deșeurilor și a plasticului. Astăzi am semnat acordul de colaborare cu ASAP – Armata Selectării Atente a Plasticului”, a anunțat Clotilde Armand, edilul Sectorului 1.

Conform acesteia, acordul constă în asigurarea unei infrastructuri de colectare selectivă a deșeurilor din școlile gimnaziale și din licee.

„Educația colectării selective începe acasă și trebuie să continue în sălile de clasă. Suntem încrezători că împreună vom reuși să educăm o bună parte din elevi și din părinți în spiritul responsabil față de mediu și față de comunitate”, mai spune Armand.

ASAP are în plină derulare o campanie, „Schimbă soarta plasticului din școlile din România”, petiție semnată deja de peste 28.000 de persoane. Printre cei care sprijină proiectul se numără și artiștii de la Subcarpați.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Dacian Cioloş este cetăţean francez?EXCLUSIV

Aflat dintotdeauna într-un con de umbră, fostul minuscul funcţionăraş agronom ajuns cu sprijinul nemijlocit al “ciumei roşii” comisar european, ba chiar şi premier al...

Mersul trenurilor. CFR anunţă o avarie în zona Regionalei Iaşi /...

CFR anunţă o avarie în zona Regionalei Iaşi, trenurile IR 1833 (Iaşi - Cluj) si IR 1832 (Cluj - Galaţi) urmând a tranzita zona...