Încă un festival se confirmă: Summer Well își așteaptă publicul. Artiștii care vor evolua pe scenă

Summer Well, festival organizat pe domeniul Știrbey de la Buftea, revine, după un an de pauză, și anunță primii artiști. Francezul Woodkid, belgienii de la Balthazar, francezii L’Imperatrice, israelienii Lola Marsh, franțuzoaica Fatoumata Duawara (care vine din Mali), și berlinezii de la Modeselektor vin vara aceasta la festival, între 12 şi 15 august.

Pe lângă ei și o serie de artiști români, printre care GOLAN, care deschid festivalul și-ți arată, în premieră, noul lor album, dar și Orchestra Simfonică București, care închid festivalul, duminică seară, cu un Night Picnic sub bagheta magică a dirijorului Andrei Tudor. Aceasta este cea de-a 10-a ediție de Summer Well, una aniversară, dar la care, cel mai probabil, nu se poate merge chiar în număr nelimitat. Se așteaptă încă ce capacitate vor permite autoritățile până la data desfășurării festivalului.

Aceasta este cea de-a 10-a ediție de Summer Well, una aniversară, dar la care, cel mai probabil, nu se poate merge chiar în număr nelimitat. Organizatorii așteaptă încă să vadă ce capacitate vor permite autoritățile. Deocamdată aflați că abonamentul costă 275 de lei, pentru patru zile de festival.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...

Eveniment: 60 de universităţi din România îşi vor prezenta oferta educaţională...

Un număr de 60 de universităţi cu peste 6.000 de programe de studiu pentru licenţă, masterat şi doctorat îşi vor prezenta oferta educaţională online,...