Încă un general al armatei ruse, ucis în războiul din Ucraina

Forțele armate ruse mai pierd un comandant de top în luptele din Ucraina. De această dată este vorba de generalul maior Andrei Kolesnikov, conform informațiilor oferite vineri de reprezentanții Ministerului Afacerilor Interne din Ucraina.

Vestea bună este că generalul maior Andrei Kolesnikov, comandantul Armatei a 29-a din districtul militar estic, a devenit KIA (killed in action, mort în acțiune, n.r.) astăzi”, a transmis vineri Anton Gerashchenko, consultant al ministrului Afacerilor Interne din Ucraina.

Un alt general rus ar fi fost ucis în luptele din jurul Harkivului în urmă cu trei zile, susțin serviciile de informații ucrainene, ceea ce l-ar face al doilea general pe care armata rusă l-a pierdut în Ucraina într-o săptămână.

Serviciul de informații al ministerului ucrainean al apărării a declarat că generalul-major Vitaly Gerasimov, șeful de stat major al Armatei 41, a fost ucis în apropierea orașului Harkiv, din estul Ucrainei, împreună cu alți ofițeri superiori.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Dănuț Păle ține CV-ul la secret. A dezvoltat o afacere de...

Afacerile de tip cartel au devenit o normalitate în România. În timp ce directorii sau șefii din instituții semnează pentru contracte din bani publici...

Dragnea Adonis, directorul de la DSVSA Buzău, a divorțat de soție...

Dragnea Adonis Laurențiu, directorul DSVSA Buzău, este doar unul dintre cei trei membrii ai familiei Dragnea care se înfruptă din salarii de peste 10.000...