Încă un gest șocant făcut de soții Trump: Joe și Jill Biden vor fi întâmpinați de șeful servitorilor Casei Albe

Gest de necrezut din partea soților Trump! Ei vor fi în continuare președintele și Prima Doamnă a Americii până miercuri, 20 ianuarie, până la prânz. Cu toate acestea, ei nu numai că nu vor participa la ceremonia de învestire a noului președinte al SUA, dar nici măcar nu îi va lăsa pe soții Biden să intre în reședința prezidențială până când ei nu vor ieși din locație. CNN califică acest gest drept deopotrivă snob și infantil.

În schimb, Joe și Jill Biden vor fi întâmpinați de de șeful administrației, care, printre altele, îi supervizează pe bucătarii, electricienii și servitorii Casei Albe.

Unul dintre cele mai respectate ritualuri în democrația americană este aceea conform căreia de fiecare dată când se schimbă puterile la Casa Albă, președintele care părăsește scaunul de șef îl întâmpină pe cel care urmează să preia mandatul pe scările celebrei fațade de nord, cu coloane și portic. După acest moment, cei doi președinți se îndreaptă împreună spre Capitoliu unde are loc ceremonia oficială de învestire.

Această tradiție de sute de ani a fost încălcată, acum, de soții Trump care nu vor să accepte faptul că Donald a pierdut alegerile.

Pe 20 ianuarie, în loc de Donald și Melania Trump, soții Biden vor fi întâmpinați la Casa Albă de către administratorul clădirii, care, în calitatea sa de șef al personalului gospodăriei, supervizează bucătarii, electricienii și instalatorii, majordomii sau cameristele, conform Digi24.

Practic, Joe și Jill Biden vor fi întâmpinați de șeful personalului TESA (Tehnic, Economic, Socio-Administrativ) al Casei Albe.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole