Incendiu cu mari degajări de fum, la o fostă fabrică de ţigarete din Timişoara

Un incendiu a izbucnit joi seară la o hală industrială a fostei fabrici de tutun, de la ieşirea din municipiul Timişoara spre localitatea Săcălaz, existând mari degajări de fum.

Ofiţerul de presă al ISU Timiş, Zorica Mircov, a precizat pentru AGERPRES că nu s-au înregistrat victime.

„Este o hală industrială cu mai multe compartimentări. Din primele informaţii, incendiul a pornit din încăperea în care erau depozitate mai multe echipamente şi aparatură pentru jocuri de noroc. La faţa locului s-a deplasat Detaşamentul 2 cu o autospecială de stingere, o autoscară de lucru la înălţime, ofiţeri şi 15 subofiţeri”, a precizat sergent major Zorica Mircov.

Locuitorii din zonă au fost avertizaţi printr-un mesaj RO-ALERT să închidă uşile şi ferestrele, să astupe gurile de aerisire şi să oprească funcţionarea instalaţiilor de ventilaţie sau climatizare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

EXCLUSIV. A început campania de „managerizare” politică a companiilor și regiilor...

Actuala coaliție de guvernare PNL-USR-UDMR este disperată să-și impună camarila de partid în funcțiile de conducere ale societăților comerciale și companiilor de stat, dar...
Puiu Popoviciu_INQUAM_Photos_Octav_Ganea-1024x683

Mall Băneasa trece sub controlul Ungariei. EXCLUSIV

Unul dintre cele mai mari centre comerciale din București - Băneasa Shopping City, va fi preluat în scurt timp de către o firmă din Ungaria. Tranzacție...