Incendiu în Buzău: 27 de autoturisme au ars într-un parc auto

Un număr de 27 autoturisme au ars, în noaptea de luni spre marți, într-un incendiu izbucnit la un parc auto din județul Buzău.

Potrivit reprezentantului ISU Buzău, Vasile Prahoveanu, incendiul a fost anunțat în jurul orei 3 dimineața, iar pompierii s-au deplasat la locul intervenției cu patru autospeciale de stins incendii și o autospecială SMURD.

Focul a fost stins, însă nu înainte de a distruge 27 de autoturisme. Intervenţia a fost deosebit de dificilă din cauza degajărilor mari de fum şi a riscului de extindere la celelalte autovehicule din parcul auto.

Potrivit pompierilor, incendiul a izbucnit din cauza unui scurt circuit electric produs la instalaţia unui container-vestiar din parcul auto.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Corupție și afaceri de tip cartel la ANSVSA. Păle ar fi...

Ies la iveală cazuri grave de corupție din rândurile doctorilor veterinari. Dănuț Păle, Subsecretarul de Stat din ANSVSA, ar fi cerut scoaterea de pe...

Tânăr de 33 de ani, dispărut subit de patru zile din...

Familia tânărului a apelat la Poliție, dar până acum pe site-ul IGPR numele acestuia nu figurează la persoane dispărute. Cotidianul Puterea a fost contactat astãzi...