Încă un incendiu într-o secție ATI a unui spital din țară

Un incendiu a izbucnit, vineri dimineață, în secția ATI a Spitalului Medicală III din Târgu Mureș. Din fericire, angajații spitalului au reușit să stingă flăcările la timp pentru a evita o nenorocire precum ceda din Piatra Neamț.

Incendiul a izbucnit după ce o priză dintr-un salon din secţia de Terapie Intensivă a Spitalului Medicală III a luat foc.

„Incendiul a fost lichidat de către personalul propriu până la sosirea forţelor de intervenţie”, a anunţat, vineri dimineaţă, ISU Mureş.

Pompierii sunt la faţa locului pentru „a executa o recunoaştere”.

În salonul în care a izbucnit focul se aflau 6 pacienți și niciunul nu a fost rănit. ”Doar pacientul care era în apropierea prizei a trebuit să fie mutat. Nu sunt alte probleme”, adaugă ISU Mureş, citat de Mediafax.

Reamintim că în urmă cu trei săptămâni, la secția ATI a spitalului din Piatra Neamț a izbucnit un incendiu care a dus la decesul mai multor pacienți și rănirea gravă a unui medic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Corupție și afaceri de tip cartel la ANSVSA. Păle ar fi...

Ies la iveală cazuri grave de corupție din rândurile doctorilor veterinari. Dănuț Păle, Subsecretarul de Stat din ANSVSA, ar fi cerut scoaterea de pe...

Tânăr de 33 de ani, dispărut subit de patru zile din...

Familia tânărului a apelat la Poliție, dar până acum pe site-ul IGPR numele acestuia nu figurează la persoane dispărute. Cotidianul Puterea a fost contactat astãzi...