Incendiu într-un bloc de 9 etaje din Galați: O persoană a murit

Un incendiu a izbucnit într-un bloc de 9 etaje din Galați. Peste 30 de locatari au fost evacuați. În urma incendiului, un bărbat a murit.

Incendiul a izbucnit miercuri noapte într-o garsonieră.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Galaţi, Eugen Chiriţă, incendiul a fost semnalat în miezul nopţii la o garsonieră situată la etajul 9 al unui bloc turn.

Imediat, la faţa locului s-au deplasat 4 autospeciale de stingere incendii cu apă şi spumă, o autoscară mecanică, dat fiind nivelul la care se manifesta incendiul, şi un echipaj SMURD.

Sosiţi primii la faţa locului, poliţiştii au ajutat la evacuarea a peste 30 de locatari din imobilul în care la etajul 9 se manifesta un incendiu de proporţii.

Ulterior, după ce au intrat în locuinţa cuprinsă de foc, pompierii au găsit o victimă: proprietarul casei, un bărbat de 70 de ani. Echipajul SMURD l-a preluat imediat şi a încercat să-l readucă la viaţă, însă fără success. Bărbatul a fost declarat decedat.

Incendiul a fost stins, dar în urmă a rămas un dezastru. Garsoniera în care a izbucnit focul a fost distrusă complet. De asemenea, pagube s-au înregistrat şi la locuinţa de deasupra, de la etajul 10. Nici un alt locatar nu a fost însă rănit.

În urma anchetei, pompierii au stabilit că incendiul a izbucnit de la o ţigară aruncată pe materiale combustibile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Eugen Teodorovici (INQUAM Photos Octav Ganea)

Un banner mai eficient decât diplomația română

Incidentul petrecut la meciul de fotbal dintre echipa naţională a României și o echipă a unei provincii din Republica Serbia (câștigat de noi cu...

Cine este șeful de serviciu secret care s-a înrolat la AUR

Partidul lui George Simion a început să atragă ca un magnet o serie de rezerviști militari, iar de curând a făcut o achiziție de...