O biserică de lemn din Argeș, distrusă de incendiu (foto-video)

Un incendiu a izbucnit vineri la Schitul Sfântul Ierarh Modest din comuna Stoenești. La fața locului au ajuns mai multe autospeciale, însă pompierii au fost nevoiți să folosească găleți de apă fiindcă mașinile nu au putut intra pe drumul de acces.

Incendiul a izbucnit în jurul orei 05:30 în comuna Stoenești, la Schitul Sfântul Ierarh Modest. La locul incendiului s-au deplasat trei autospeciale de intervenție, o ambulanță SMURD de prim ajutor și o autospecială de primă intervenție și comandă pentru pentru localizarea și lichidarea focului.

Pompierii au constatat că biserica ardea generalizat și au reușit sa lichideze incendiul folosind găleți cu apa dintr-un bazin colector, deoarece accesul cu mașinile de intervenție nu a fost posibil din cauza drumului.

Până la final au ars biserica din lemn în întregime pe o suprafața totala de 70 de mp și o anexa de circa 10 mp.

Cauza probabilă a incendiului este efectul termic al curentului electric.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...

Eveniment: 60 de universităţi din România îşi vor prezenta oferta educaţională...

Un număr de 60 de universităţi cu peste 6.000 de programe de studiu pentru licenţă, masterat şi doctorat îşi vor prezenta oferta educaţională online,...