Incendiu la Spitalul de Copii Sfânta Maria din Iași

Incendiu la Spitalul de copii Sfânta Maria din Iași. Fumul se manifestă de la etajul 3 până la etajul 5. Aproximativ 200 de persoane au fost evacuate, printre care şi 50 de copii.

La fața locului intervin mai multe autospeciale de pompieri din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) al Județului Iași.  Potrivit ISU Iași au fost semnalate degajări de fum la etajul 1 a unității sanitare.

Pacienții și personalul medical au fost evacuați în siguranță. Din primele informații se pare că degajările de fum provin de pe căile de ventilație.

„Nu am văzut flacăra. Am întrebat şi managerul. Nu este flacără, este doar un fum care pare să fie de la un sistem de ventilaţie. Vă informez în caz de aflu mai multe detalii”, a declarat şef lucrări dr. Solange Tamara Roşu – medic şef UPU, Spitalul de Copii „Sfânta Maria” din Iaşi, pentru bzi.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Petrecere PORNO de 8 Martie în cel mai luxos club din...

Mai multe doamne și domnișoare din lumea politică și din lumea de business a Bucureștiului au petrecut într-un club luxos alături de un bărbat...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...