Incendiu la un apartament din Militari, soldat cu o persoană decedată

Pompierii au intervenit, în această seară, să stingă un incediu produs la un apartament situat pe Bulevardul Iuliu Maniu din București. Într-una din camere a fost găsită o persoană decedată.

„În urmă cu scurt timp, Inspectoratul pentru Situații de Urgență Dealul Spirii București-Ilfov (ISUBIF) a intervenit pentru stingerea unui incendiu produs la un apartament, în Bulevardul Iuliu Maniu. A ars cu flacără în una din camere, cu degajare mare de fum (etaj 1). În respectiva cameră a fost găsită o persoană decedată. Nu a fost necesară evacuarea locatarilor din bloc”, informează ISUBIF.

Potrivit pompierilor, persoana găsită moartă în apartament era un bărbat care avea aproximativ 70 de ani.

Potrivit datelor primite de la pompieri, s-a acționat cu trei autospeciale de stingere. La fața locului au intervenit și SMURD, precum și o echipă de descarcerare de la Detașamentul Grozăvești.

În acest moment incendiul este localizat, informează pompierii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Dacian Cioloş este cetăţean francez?EXCLUSIV

Aflat dintotdeauna într-un con de umbră, fostul minuscul funcţionăraş agronom ajuns cu sprijinul nemijlocit al “ciumei roşii” comisar european, ba chiar şi premier al...
Ovidiu Zară

China sau America? Mizez pe China!

Ascensiunea economicã din ultimii 100 de ani a Chinei se numără cu siguranță printre cele mai importante evoluții mondiale. Cu America încă prinsă de ani...