Incendiu puternic de vegetație în Tulcea. Câte hectare au ars

Aproximativ 10 hectare de stuf şi vegetaţie uscată au ars, miercuri seară, în zona Lacului Babadag din judeţul Tulcea.

Potrivit ISU Delta, incendiul a izbucnit, cel mai probabil, din cauza neatenţiei unei persoane care a făcut focul într-un spaţiu deschis, informează Agerpres.

Pompierii au intervenit pentru stingerea incendiului cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă.

Incendiul care a cuprins o suprafaţă de aproximativ 10 hectare de vegetaţie uscată şi stuf a fost lichidat după aproximativ două ore. Cauza probabilă producerii incendiului este foc deschis în spaţii deschise”, a anunţat ISU Delta.

Pentru prevenirea unor asemenea evenimente, pompierii recomandă să se evite utilizarea focului în locuri cu pericol de incendiu, pe timpul nopţii şi pe timp de vânt, la distanţe mai mici de 100 de metri faţă de construcţii, materiale sau substanţe combustibile, precum şi arderea resturilor vegetale, gunoaielor, deşeurilor şi a altor materiale combustibile în alte spaţii decât a celor special amenajate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...

Tânăr de 33 de ani, dispărut subit de patru zile din...

Familia tânărului a apelat la Poliție, dar până acum pe site-ul IGPR numele acestuia nu figurează la persoane dispărute. Cotidianul Puterea a fost contactat astãzi...