Incendiu puternic în Slatina. O clădire a ars complet / Nouă mașini au fost avariate

Un incendiu puternic a izbucnit luni dimineață în Slatina. O clădire a ars complet și nouă mașini parcate în apropierea incendiului au fost avariate.

Jumătate dintre mașinile avariate au fost arse în totalitate. Potrivit pompierilor din Slatina, incendiul a izbucnit pe strada Pitești, la o clădire dezafectată.

Incendiul nu a fost anunțat la timp la 112, despre izbucnirea lui aflându-se după ce s-au postat imagini pe rețelele sociale.

La sosirea pompierilor, clădirea, cu suprafața de peste 120 de metri pătrați, ardea generalizat, iar mai multe autoturisme parcate în apropierea acesteia au fost afectate.

Pentru lichidarea incendiului pompierii au acționat aproximativ trei ore.

Cel mai probabil, incendiul a izbucnit după ce o persoană fără adăpost a făcut focul în clădire.

În cauză a fost declanșată o anchetă pentru a se stabili cauza exactă și cine îi va despăgubi pe proprietarii mașinilor.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Șefa sindicatului ASF, Mihaela Constantinescu, marioneta lui Nicu Marcu

Șeful Autorității de Supraveghere Financiară, Nicu Marcu, a început o prigoană împotriva celor care denunță în presă abuzurile din instituție. Și are un aliat...
Eugen Teodorovici (INQUAM Photos Octav Ganea)

Un banner mai eficient decât diplomația română

Incidentul petrecut la meciul de fotbal dintre echipa naţională a României și o echipă a unei provincii din Republica Serbia (câștigat de noi cu...