Incendiu puternic în Slatina. O clădire a ars complet / Nouă mașini au fost avariate

Un incendiu puternic a izbucnit luni dimineață în Slatina. O clădire a ars complet și nouă mașini parcate în apropierea incendiului au fost avariate.

Jumătate dintre mașinile avariate au fost arse în totalitate. Potrivit pompierilor din Slatina, incendiul a izbucnit pe strada Pitești, la o clădire dezafectată.

Incendiul nu a fost anunțat la timp la 112, despre izbucnirea lui aflându-se după ce s-au postat imagini pe rețelele sociale.

La sosirea pompierilor, clădirea, cu suprafața de peste 120 de metri pătrați, ardea generalizat, iar mai multe autoturisme parcate în apropierea acesteia au fost afectate.

Pentru lichidarea incendiului pompierii au acționat aproximativ trei ore.

Cel mai probabil, incendiul a izbucnit după ce o persoană fără adăpost a făcut focul în clădire.

În cauză a fost declanșată o anchetă pentru a se stabili cauza exactă și cine îi va despăgubi pe proprietarii mașinilor.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Petrecere PORNO de 8 Martie în cel mai luxos club din...

Mai multe doamne și domnișoare din lumea politică și din lumea de business a Bucureștiului au petrecut într-un club luxos alături de un bărbat...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...