Incendiu puternic în Timiș: Pompierii au găsit o persoană carbonizată şi alte două intoxicate cu fum

Un incendiu puternic a avut loc, în noaptea de duminică spre luni, într-un imobil din comuna Giroc. Pompierii de la ISU Timiș au găsit o persoană carbonizată şi alte două intoxicate cu fum.

„După efectuarea recunoaşterii şi asigurarea accesului în apartamentul incendiat, a fost descoperită o persoană decedată, carbonizată. În urma incendiului, 14 persoane au fost evacuate (nouă adulţi şi cinci minori), iar alte cinci persoane s-au autoevacuat. De asemenea, pe lângă victima decedată, încă două persoane evacuate de pompieri au necesitat îngrijiri medicale, fiind intoxicate cu fum”, a declarat, luni, purtătorul de cuvânt al ISU Timiş, Elena Megherea, conform Agerpres.

După apelul sosit prin numărul de urgenţă 112, la locul incendiului au fost trimise trei autospeciale de stingere, o autoscară S42, echipaj SMURD tip B şi 16 pompieri.

De asemenea, SAJ Timiş a trimis o ambulanţă tip C cu medic. În sprijinul forţelor Detaşamentului 2 de Pompieri Timişoara a fost trimisă o autospecială de stingere cu patru subofiţeri din cadrul Detaşamentului 1, sub comanda ofiţerului de serviciu pe ISU Timiş. La locul intervenţiei este prezentă şi o echipă CFL din cadrul Poliţiei Timiş, care va efectua cercetări.

Incendiul a fost lichidat şi se lucrează la înlăturarea efectelor negative asupra instalaţiilor şi construcţiilor.

Mai multe articole...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole