Incendiu puternic într-o bloc din Sibiu. Un pensionar de 74 de ani a fost găsit în stop cardio respirator (FOTO)

Aproximativ 20 de persoane s-au evacuat joi dintr-un bloc din municipiul Sibiu, unde a avut loc un incendiu la un apartament de la etajul al doilea, în care a fost găsit un bărbat în stop cardio-respirator.

Bărbatul a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe, intubat, a anunţat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Sibiu, Andreea Ştefan.

Imagine

„Bărbatul în vârstă de 74 de ani a răspuns manevrelor de resuscitare, acesta fiind transportat la UPU Sibiu, intubat. Un număr de aproximativ 20 de persoane s-au autoevacuat, fără a avea nevoie de asistenţă medicală. Incendiul a fost lichidat de pompieri. S-a manifestat într-o cameră, unde au ars mai multe elemente de mobilier. Întregul apartament a fost inundat cu fum”, a explicat Andreea Ştefan.

Imagine
Deocamdată nu s-a stabilit cauza incendiului. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Stop joc. PSD și PNL au decis: Braț la braț, la...

Jocurile politice între PSD și PNL privind cele patru rânduri de alegeri de anul viitor au intrat în linie dreaptă și deja cele două...

Directorul Florin Nicolae, pas cu pas, mușamalizează aranjamentul mafiot regizat de...

Directorul general al Agenției Domeniilor Statului (ADS), Florin Nicolae, face eforturi disperate să mușamalizeze aranjamentul mafiot „țesut” de fostul director George Sava, prin care...