Incendiu puternic la o mănăstire din Agigea. Pompierii intervin cu 15 autospeciale

Un incendiu a izbucnit, miercuri după-amiază, la o mănăstire din Agigea, judeţul Constanţa, focul manifestându-se la o clădire pentru cazare. La fața locului au ajuns 15 autospeciale de pompieri.

Focul a izbucnit la acoperişul clădirii în care se aflau spaţiile de cazare, anunță reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Constanţa.

Este o intervenţie de amploare. Acţionăm pentru localizarea şi lichidarea incendiului la acoperişul mănăstirii. Acţionăm cu 15 autospeciale, dintre care şapte cu apă şi spumă şi două autoscări. Situaţia este sub control, nu avem victime. Am primit în sprijin două autospeciale, una de la ISU Ialomiţa şi una de la ISU Călăraşi”, a declarat presei unul dintre pompierii participanţi la intervenţie.

Conform aceleiaşi surse, incendiul s-a manifestat pe o suprafaţă de aproximativ 500 de metri pătraţi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Mersul trenurilor. CFR anunţă o avarie în zona Regionalei Iaşi /...

CFR anunţă o avarie în zona Regionalei Iaşi, trenurile IR 1833 (Iaşi - Cluj) si IR 1832 (Cluj - Galaţi) urmând a tranzita zona...
recunoaștere facială

Amazon prelungeşte interdicţia pentru poliţie de a folosi Rekognition

Amazon prelungeşte interdicţia pentru poliţie de a folosi software-ul său de recunoaştere facială Rekognition, o tehnologie controversată din cauza riscurilor de discriminare, relatează AFP. Gigantul...