Incendiu puternic la un restaurant din Piața Delfinului din București. Au fost evacuate 65 de persoane

La un restaurant aflat în Piața Delfinului din Capitală a izbucnit un incendiu violent, miercuri, astfel că pompierii militari au evacuat 35 de persoane, în timp ce alte circa 30 s-au auto-evacuat. Nicio persoană nu a avut nevoie de transport la spital, spun autoritățile.

„Inspectoratul pentru Situații de Urgență Dealu Spirii București-Ilfov a intervenit în zona Piața Delfinului pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un restaurant. Am intervenit cu 14 autospeciale de stingere a incendiilor, două autoscări, trei echipaje medicale.

La sosirea forțelor de intervenție, incendiul se manifesta la un restaurant și pe fața complexului, pe o suprafață de circa 150 de metri pătrați. Au fost evacuate de către pompierii militari din interiorul restaurantului circa 35 de persoane, iar circa 30 de persoane s-au auto-evacuat.

În acest moment, incendiul este localizat, se lucrează la lichidarea acestuia. Din fericire, nicio persoană nu a avut nevoie de transport la spital”, a declarat Radu Maior de la ISU București pentru B1TV.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

recunoaștere facială

Amazon prelungeşte interdicţia pentru poliţie de a folosi Rekognition

Amazon prelungeşte interdicţia pentru poliţie de a folosi software-ul său de recunoaştere facială Rekognition, o tehnologie controversată din cauza riscurilor de discriminare, relatează AFP. Gigantul...

Petrecere PORNO de 8 Martie în cel mai luxos club din...

Mai multe doamne și domnișoare din lumea politică și din lumea de business a Bucureștiului au petrecut într-un club luxos alături de un bărbat...