Incendiul de la Ferma Dacilor. Cine este cea de-a 8-a victimă

Publicat: 05 ian. 2024, 20:00, de Cristian Matache, în ACTUALITATE , ? cititori
Incendiul de la Ferma Dacilor. Cine este cea de-a 8-a victimă

Experții au identificat persoana care a devenit cea de-a opta victimă în cadrul tragediei de la Ferma Dacilor.

Oamenii legii au confirmat că fragmentele de os descoperite în urma tragicului incendiu de la Ferma Dacilor sunt atribuite celei de-a opta victime. Se pare că această victimă este Petru Ene, fiul în vârstă de 11 ani al Lucian Ene,

După incendiul în care și-au pierdut viața și fratele său Luca, în vârstă de 16 ani, precum și tatăl lor, care s-a sacrificat pentru a-i salva, băiatul nu a mai fost găsit.

Menționăm că Cornel Dinicu, proprietarul complexului din Tohani, a fost reținut într-un dosar penal legat de tragicul incendiu în care au murit opt persoane. Pensiunea nu deținea niciun aviz de protecție la incendiu.

Potrivit procurorilor de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Prahova, în documentul pentru arestarea preventivă a administratorilor de la pensiunea Ferma Dacilor, se susține că cel mai plauzibil scenariu al izbucnirii incendiului, soldat cu moartea a opt persoane, implică aprinderea unui televizor. Focul s-ar fi propagat de la televizor la mai multe obiecte de plastic, cuprinzând ulterior întreaga clădire.