Începe iMapp Bucharest – Winners League 2023

Mâine, 23 septembrie, Bucureștiul va găzdui cea de-a 8-a ediție a concursului internațional de 3D video mapping: iMapp Bucharest -Winners League. În această seară, începând cu ora 22.00, în Piața Constituției se fac probele de proiecții pentru evenimentul amintit.

Cel mai important proiect de New Media Art din România- iMapp Bucharest Winners League promite bucureștenilor și turiștilor 12 ore de distracție sâmbăta aceasta, începând cu ora 11.00. Atunci, pe scena din Piața Constituției va urca DJ CS84 care va purta publicul pe ritmuri electronice. După-amiază, de la ora 17.00, KOV va cuceri prin muzică și dans, iar de la ora 19.00, DJ Ravin, creator de compilații Buddha Bar, va completa atmosfera cu muzică electrizantă. La lăsarea serii va începe show-ul iMapp Bucharest – Winners League. În fața juriului internațional format din profesioniști ai artelor audiovizuale, cinci echipe, câștigătoare ale festivalurilor de video iMapping din Franța, Germania, Grecia, Ungaria și Japonia, vor concura și vor proiecta lucrările pe fațada clădirii Palatului Parlamentului. Mai exact pe o suprafață de 23.000 mp. Contrast, tema din acest an a concursului, va transforma Bucureștiului în capitala mondială a luminii. 

Ambasadorul Oficial al iMapp Bucharest este Jean-Michel Jarre, care va fi prezent la București pentru a înmâna personal Marele Premiu echipei câștigătoare, desemnată de către juriul concursului.

În această seară, de la ora 22.00 în Piața Constituției se fac probele de proiecții pentru show-ul amintit.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole