Începe vaccinarea anti-COVID în cabinetele medicilor de familie

Începând de astăzi, procesul de vaccinare împotriva coronavirusului se va demara și în cabinetele medicilor de familie.

Peste 3.000 de cabinete din toată țara, inclusiv din mediul rural, participă la campania de imunizare și vor administra serul produs de Johnson & Johnson, a anunțat Andrei Baciu, secretar de stat în Ministerul Sănătății.

„Începând de mâine vom avea încă 3.035 fluxuri noi de vaccinare! Medicii de familie se alătură campaniei anti-COVID și încep imunizarea în propriile cabinete cu vaccinul Johnson & Johnson (Janssen).Le mulțumesc tuturor celor care au acceptat să facă parte din echipa care se luptă în fiecare zi cu pandemia de coronavirus.

 Serul va ajunge în toate zonele țării, inclusiv în mediul rural. Fiecare doză de vaccin administrată ne va duce mai aproape de ceea ce așteptăm de mai bine de un an – reîntoarcerea la viața obișnuită. Sper ca în curând să vină alături de noi tot mai mulți medici de familie, iar numărul cabinetelor să fie mărit”, a scris Baciu pe Facebook.

Vaccinul Johnson & Johnson se administrează într-o singură doză și este recomandat tuturor persoanelor cu vârsta de peste 18 ani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...