Închidem fermele, avertizează fermierii din Satu Mare, care protestează cu tractoarele, luni

Agricultorii din Satu Mare ies, luni, la protest cu tractoarele în stradă pentru a trage un semnal de alarmă cu privire la pericolul în care se află fermele din România, amenințate de faliment.

Ei se plâng de faptul că rafturile marilor magazine sunt pline cu produse care ”nu respectă legislația”, în timp ce fermele se închid, potrivit portalsm.ro.

 ,,Luni la 11:00 începem un protest de avertisment, aproximativ 35 de tractoare. În magazine și supermarketuri, rafturile sunt pline cu produse care nu respectă legislația României și cea EU. Produse sunt pline cu uleiuri vegetale hidrogenate, cu doze mult peste ce este admis, 2g la 100 g, mai ales cele de post. În timp ce ei vând produse cancerigene, noi închidem fermele, se depopulează satele”, au transmis fermierii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

O polițistă de la Rutieră înjură ca la ușa cortului. Conducerea...

O polițistă din București s-a filmat cu cameră body cam din dotare în timp ce înjura ca la ușa cortului un șofer tras pe...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...