Incredibil! Ce declară Guardiola despre plecarea lui Klopp de la Liverpool

Publicat: 28 ian. 2024, 06:35, de Ovidiu Zară, în SPORT , ? cititori
Incredibil! Ce declară Guardiola despre plecarea lui Klopp de la Liverpool
Pep Guardiola

Imediat după ce Jurgen Klopp (56 ani) a anunţat că va părăsi banca echipei de fotbal Liverpool la finalul sezonului de Premier League, managerul lui Manchester City, Pep Guardiola (53 de ani), a declarat că va „dormi puțin mai bine”

„Este un manager absolut incredibil, nu-l cunosc îndeaproape, dar cred că este și o persoană incredibilă. A fost cel mai mare rival al meu, așa că cred că îmi va fi dor de el. Sunt puțin mulțumit pentru că fără el voi dormi puțin mai bine cu o seară înainte de a juca împotriva lui Liverpool, dar îi doresc tot binele. Liverpool a fost cel mai mare rival al nostru în ultimii ani”, a declarat Guardiola.

Deși Pep Guardiola şi Jurgen Klopp nu au fost niciodată prieteni apropiați în perioada petrecută în Anglia, managerul lui City a lăsat să se înţeleagă că empatizează cu decizia lui Klopp, deoarece şi el a plecat de la Barcelona, în 2012, din cauza lipsei de energie: „Toți managerii se vor (simți obosiți) când ai făcut mulți ani, eu o simt complet. Am simțit asta la Barcelona, așa că înțeleg complet”.
Totuşi, Guardiola consideră că la un moment dat Jurgen Kloop va reveni pe Anfield: „Nu recunoaște, dar se va întoarce!”.
Ultima confruntare în Premier League dintre Klopp şi Guardiola va avea loc pe 9 martie, atunci când Liverpool o va întâlni acasă pe Manchester City, într-o ciocnire crucială în cursa pentru titlu.