INCREDIBIL. După 40 de ani, Năsui a îngropat promovarea turismului românesc la… Londra

Publicat: 05 nov. 2021, 08:00, de Ion Teleanu, în News , ? cititori
INCREDIBIL. După 40 de ani, Năsui a îngropat promovarea turismului românesc la... Londra

O decizie a fostului ministru USR al Economiei, Antreprenoriatului și Turismului, Claudiu Năsui, a scos pentru mulți ani România de pe harta turismului mondial, iar efectele se vor resimți foarte serios începând chiar de anul viitor.

La scurt timp după ce a ajuns ministru în cabinetul Cîțu, Claudiu Năsui a decis ca România să nu participe anul acesta la niciunul dintre principalele târguri internaționale de turism, precum World Travel Market Londra, FITUR Madrid și ITB Berlin. 

Ca atare, după 40 de ani, România nu a participat la cel de al doilea târg de turism din lume – World Travel Market de la Londra care a avut loc în perioada 1-3 noiembrie 2021.

La ediția din acest an a World Travel Market și-au prezentat ofertele turistice la standuri peste 100 de state, printre care țări chiar din Africa cum ar fi Kenya (FOTO 1), dar nu și țara noastră.

O agenție de turism a fost singura prezență românească la acest târg de la Londra, dar a participat pe cont propriu și nu sub standul României (FOTO 2).

Astfel, după ce a desființat cele 40 de birouri de turism ale României din străinătate, Claudiu Năsui, sfătuit de eternii sforari Dragoș Anastasiu și Călin Ile, a îngropat și promovarea turismului românesc prin neparticiparea țării noastre la al doilea târg de turism din lume care s-a încheiat ieri la Londra.