INCREDIBIL. După 40 de ani, Năsui a îngropat promovarea turismului românesc la… Londra

O decizie a fostului ministru USR al Economiei, Antreprenoriatului și Turismului, Claudiu Năsui, a scos pentru mulți ani România de pe harta turismului mondial, iar efectele se vor resimți foarte serios începând chiar de anul viitor.

La scurt timp după ce a ajuns ministru în cabinetul Cîțu, Claudiu Năsui a decis ca România să nu participe anul acesta la niciunul dintre principalele târguri internaționale de turism, precum World Travel Market Londra, FITUR Madrid și ITB Berlin. 

Ca atare, după 40 de ani, România nu a participat la cel de al doilea târg de turism din lume – World Travel Market de la Londra care a avut loc în perioada 1-3 noiembrie 2021.

La ediția din acest an a World Travel Market și-au prezentat ofertele turistice la standuri peste 100 de state, printre care țări chiar din Africa cum ar fi Kenya (FOTO 1), dar nu și țara noastră.

O agenție de turism a fost singura prezență românească la acest târg de la Londra, dar a participat pe cont propriu și nu sub standul României (FOTO 2).

Astfel, după ce a desființat cele 40 de birouri de turism ale României din străinătate, Claudiu Năsui, sfătuit de eternii sforari Dragoș Anastasiu și Călin Ile, a îngropat și promovarea turismului românesc prin neparticiparea țării noastre la al doilea târg de turism din lume care s-a încheiat ieri la Londra.    

3 COMENTARII

  1. Alte tari europene nu au 40 de astfel de birouri, la noi niste sinecuri de partid. Turismul este domeniu privat si prin urmare antreprenorii sa se asocieze si din contributiile membrilor sa isi plateasca aceste participari. Statul sa le ofere doar 25 la suta din necesar ca sprijin financiar. In majoritatea tarilor europene exista Oficiii nationale de promovare, dar finantate 2/3 de mediul privat si nu de ministere.

  2. Inestimabile patriotule de partid,
    Esti foarte bine informat pentru un simplu patriot sau esti pus sa comentezi de unul dintre eroii nominalizati in acest articol?
    Tu crezi in Sintagma de 40 de sinecuri care este propulsată în presă ?
    Vă aștept cu interes la un schimb intens de replici la postări că sa facem trafic site-ului
    P..S: cat se mai plătește o postare? Că mă interesează, că sa nu fiu alaturi de adierea de vânt care suferă de foame .

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Ultimele articole