INCREDIBIL. Fosta cumnată a lui Robert Negoiță remunerată cu 5.000 de euro de o firmă a primăriei lui… Negoiță

Edil al Sectorului 3, Robert Negoiță, a transformat primăria și societățile de sub tutela Consiliului Local în propriile firme, unde și-a impus rubedeniile și o serie de personaje controversate remunerate regește din banii publici.

Cumnată cu zero experiență, de la croitorie la IT dar merge la Negoiță

Pe 28 decembrie 2017, Consiliul Local Sector 3, reprezentant de edilul sectorului 3 Robert Sorin Negoiță încheie contracte de mandat cu administratorii provizorii ai Companiei de Internet și Tehnologie S 3 SRL, printre care și sora fostei sale soții, Cristina Elena Arghir.

Numai că, fosta cumnată a lui Negoiță nu avea deloc experiență în domeniul IT, ea ocupându-se până atunci cu croitoria și vânzarea unor cartele de telefonie mobilă.

La acea vreme, consilierii USR au ridicat problema lipsei de experiență în domeniul IT a noului administrator, însă primarul Robert Negoiță a declarat că nimeni nu s-a născut învățat.

Tot atunci s-a stabilit ca indemnizația administratorilor provizorii de la societatea Internet și Tehnologie S 3 SRL să fie de 8.000 de lei.

Însă, ulterior, Robert Negoiță a avut grijă de fosta sa cumnată și Cristina Elena Arghir a devenit președintele Consiliului de Administrație de la Internet și Tehnologie S 3 SRL de unde anul trecut a încasat, atenție, 303.381 de lei, ceea ce a reprezentat 25.281 de lei, adică peste 5.000 de euro pe lună. Indredibil, dar adevărat!

Trebuie precizat că Robert Negoiță s-a căsătorit cu Sorina Docuz în 2013, au împreună un copil, și au divorțat trei ani mai târziu. La acea vreme, Sorina Docuz împreună cu sora sa – Cristina Arghir  dețineau un atelier de croitorie – Sow Atelier, potrivit declarațiilor făcute de ea în presă.

4 COMENTARII

  1. Peste tot unde se învãrt bani publici, veți găsi hoți, hoți, hoți. Dar toți au avut grijă să se acopere prin acte legale. Și asta deoarece alți hoți, aflați la guvernare, permit acest lucru.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Petrecere PORNO de 8 Martie în cel mai luxos club din...

Mai multe doamne și domnișoare din lumea politică și din lumea de business a Bucureștiului au petrecut într-un club luxos alături de un bărbat...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...