INCREDIBIL. Managerul Spitalului Clinic Colțea a studiat medicina doar trei ani

Din decembrie 2017, unul dintre cele 17 aflate în administrarea Primăriei Capitalei – Spitalul Clinic „Colțea”, are ca manager pe dr. Ovidiu Mircea Lupușoru. Numai că, CV-ul acestuia ridică mari semne de întrebare privind studiile universitare.

Managerul Spitalului Clinic Colțea, Ovidiu Mircea Lupușoru a menționat în CV (vezi documentul în facsimil) că în perioada 1997-2001 a urmat cursurile Universității de Medicină și Farmacie „Carol Davila” București fiind licențiat ca fizi-kineto-terapeut.

Ulterior, între 2001 și 2004, el a obținut, atenție, licența de medic la Universitatea de Medicină și Farmacie „Ovidiu” Constanța. Adică, după trei ani a luat licența de medic, deși legislația în vigoare stipulează foarte clar că trebuie șase ani de studiu.

Este surprinzător, că, deocamdată, nimeni de la UMF Carol Davila, Ministerul Sănătății sau Primăria Capitalei nu a avut curiozitatea să vadă cum managerul de la Colțea, Ovidiu Mircea Lupușoru, fost asistent universitar la UMF Carol Davila, a ajuns manager de spital cu doar trei ani de medicină!

Mai trebuie precizat că pe 28 mai 2018, Agenția Națională de Integritate (ANI) l-a declarat incompatibil pe Lupușoru Mircea Ovidiu Denis, la acea vreme director medical în cadrul Spitalului de Psihiatrie Titan „Dr. Constantin Gorgos” pentru că „În perioada 10 martie – 18 octombrie 2017 a deținut simultan funcția de Director medical în cadrul Spitalului de Psihiatrie Titan „Dr. Constantin Gorgos” și calitatea de asociat unic, respectiv funcția de administrator C.M.I. Dr. Lupușoru Mircea Ovidiu Denis S.R.L., încălcând astfel dispozițiile art. 181, alin. (9) și ale art. 178, alin. (1), lit. g) din Legea nr. 95/2006”.

2 COMENTARII

  1. Scoala de partid si fabrica de diplome! Iar când vor veni la chemarea noastră, sa nu lipsească nimănui acele prefabricate titluri si diplome de studii.
    Cum poți distruge, fura si ruina o tara ? Așezând prostul in fruntea turmei.
    Dupa care vrea permis de port-armă: Îi simt că mă filează permanent. Trebuie să mă apăr ( Diana Șoșoacă )

  2. Nu a facut numai 3 ani de medicina la Constanta.A facut la fel cum au facut multi alti purtatori de diploma de medic.Si-a achivalat 3 ani de la fiziokinetoterapie de la Carol Davila si la Constanta l-au bagat direct in anul 4.Important e sa gasesti facultatea care accepta aberatiile astea. Daca ai pile se poate orice! Si asta e un mic fâs pe langa tampeniile ce se fac in lumea academica romaneasca

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Ultimele articole