INCREDIBIL. Prefecții vor fi impuși prin tragere la sorți

Negocierile între PNL, USR și UDMR sunt în plină desfășurare, iar tensiunile au atins cote incredibile în urma solicitării UDMR de a avea prefect la Bihor și a USR de a impune prefecții la București, Cluj, Timișoara, Brașov și Alba.

Potrivit informațiilor noastre, pentru a liniști apele în PNL, dar și la USR și UDMR, Ludovic Orban a anunțat că va recurge la o soluție inedită care nu s-a mai aplicat în România după 1990.

Prefecții vor fi aleși, pe baza unui algoritm, prin tragere la sorți și, astfel, se preconizază că tensiunile din partid și coaliție vor dispărea.

Trebuie precizat că, potrivit negocierilor, UDMR va impune prefectul în cinci județe, USR-PLUS în 14 județe  și PNL în restul de 23 de județe inclusiv Capitala.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Cine este șeful de serviciu secret care s-a înrolat la AUR

Partidul lui George Simion a început să atragă ca un magnet o serie de rezerviști militari, iar de curând a făcut o achiziție de...

Cine este diva care-l strunește pe Sebastian Burduja la Ministerul Energiei

De când a ajuns ministru al Digitalizării și acum al Energiei, deputatul PNL Sebastian Burduja este nedespărțit, atât în țară, cât și în străinătate,...