INCREDIBIL. SPP-ul lui Pahonțu caută șoferi pe internet

Accidentele ușoare de săptămâna trecută în care au fost implicate autoturismele Serviciului de Protecție și Pază (SPP) aflate la dispoziția premierului Florin Cîțu și a președintelui Senatului Anca Dragu au scos în evidență o realitate ascunsă din ograda serviciului condus de eternul Lucian Pahonțu.

Plecările masive din ultima vreme prin pensionare din SPP au făcut ca serviciul condus de Lucian Pahonțu să se confrunte cu o acută criză de personal.

Totodată, tinerii și cei mai puțin tineri nu prea se înghesuie să vină în SPP și, astfel, serviciul a recurs la o metodă inedită de a recruta personal.

A postat pe mai multe site-uri anunțuri de angajare pentru diverse posturi, dar foarte multe sunt pentru recrutare de șoferi (vezi documentul în facsimil). Principala condiție este să aibă bacalaureatul și să dețină permis de conducere.

Dar faptul că SPP caută să angajeze șoferi cu experiență de minim doi-trei ani demonstrează că se confruntă cu o criză fără precedent de personal. De aceea nu trebuie să ne mire faptul că autoturismele SPP sunt implicate în accidente că deh… șoferii sunt recrutați de pe internet.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...

Eveniment: 60 de universităţi din România îşi vor prezenta oferta educaţională...

Un număr de 60 de universităţi cu peste 6.000 de programe de studiu pentru licenţă, masterat şi doctorat îşi vor prezenta oferta educaţională online,...