Indagra 2021 – Acces gratuit, dar cu certificat verde și de șapte ori mai puțini expozanți

După o pauză de un an, din cauza pandemiei, Romexpo organizează din nou, împreună cu Camera de Comerţ şi Industrie a României, târgul Indagra, cel mai cunoscut eveniment agricol din România. Manifestarea se desfășoară, în perioada 27-31 octombrie, cu participarea a peste 130 de companii  din 12 ţări, adică de peste șapte ori mai puțin față de de ultima ediție din 2019.

Marea noutate din acest an este faptul că intrarea este liberă pentru vaccinați, spre deosebire de acum doi ani, când un bilet costa 30 de lei. Cel mai probabil, decizia a fost luată pentru a face târgul mai atractiv, mai ales că foarte multe firme cunoscute din domeniu, o prezență obișnuită în fiecare an la târg, au renunțat să participe de frică că nu vor fi fi vizitatori.

Târgul internaţional de produse şi echipamente în domeniul agriculturii, horticulturii, viticulturii şi zootehniei are loc atât în pavilionul B1 al Centrului Expoziţional Romexpo, cât şi pe platformele exterioare, desfăşurându-se sub înaltul patronaj al preşedintelui României.

În cadrul târgului vor fi prezentate tendinţele anului 2021 din domeniul agriculturii, viticulturii, horticulturii şi zootehniei, fiind un bun prilej pentru prezentarea inovaţiilor din acest sector şi a soluţiilor care duc la îmbunătăţirea performanţelor în afacerile agricole, potrivit organizatorilor, potrivit unui comunicat al Romexpo.

130 de companii din 12 țări

La ediția din acest an participă peste 130 de companii, din 12 ţări, care dispun de o suprafaţă de 12.600 mp. Evenimentul înregistrează un grad de internaţionalizare de 25%.

Cele 12 ţări prezente sunt Belgia, Bulgaria, Federaţia Rusă, Germania, Grecia, Italia, Olanda, Polonia, România, Serbia, Turcia, Ungaria. Indagra 2021 beneficiază şi de participarea oficială internaţională a Rusiei.

Ultima ediție a Indagra a fost organizată în 2019 și s-a bucurat de participarea a peste 950 de companii din 25 de țări.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

EXCLUSIV: Baza de date a OMS dezvăluie dezastrul. Aproape 5.000.000 de...

Deşi autorităţile de la Bucureşti, şi nu numai, tac în privinţa existenţei unei multitudini de reacţii adverse generate de vaccinurile COVID -19, datele statistice...

Hamburger cu carne de plastic la McDonald’s în București EXCLUSIV

Hamburger cu carne de plastic la McDonald’s, da ați citit bine. Ieri am avut parte de cea  mai urâtă experință pe care o puteam...