Individ reținut după ce ar fi drogat și jefuit un pensionar, în București

Un bărbat de 54 de ani din Capitală a fost reţinut marți de poliţişti, după ce vara trecută acesta ar fi tâlhărit un bătrân de 75 de ani, sub pretextul că vrea să-i cumpere apartamentul.

Suspectul l-ar fi drogat pe pensionar, apoi i-a furat telefonul, banii şi alte lucruri de valoare.

Ancheta poliţiştilor s-a derulat pe parcursul a mai multor luni, pentru că incidentul s-a petrecut în data de 31 iulie 2021, în sectorul 2 al Capitalei.

Bărbatul de 54 de ani, bănuit de tâlhărie, l-a abordat pe bătrânul de 75 de ani, sub pretextul că vrea să cumpere un apartament în zona respectivă.

Bătrânul l-a invitat în apartamentul său, unde suspectul l-ar fi drogat cu un medicament pe care i l-a pus pe furiș în paharul cu apă. În scurtă vreme, omul şi-a pierdut cunoștința. Individul i-ar fi furat apoi portofelul cu peste 800 lei, carduri bancare, un telefon mobil, un laptop și un lănțișor.

Victima a anunţat poliţia o zi mai târziu, când a realizat ce i s-a întâmplat.

După aproape cinci luni de anchetă, poliţiştii Capitalei şi procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2, l-au reţinut pe individ pentru tâlhărie, iar miercuri a fost adus în faţa instanţei cu propunere de arestare preventivă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole