Îndrăzneți! Jeff Bezos și iubita sa, sărut pasional pe străzile din New York. Fondatorul Amazon a sărbătorit după călătoria în spațiu a navetei deținute de Blue Origin

Fondatorul Amazon, Jeff Bezos, a marcat ultima sa victorie în cursa spațială miliardară, asigurându-se că nu există absolut niciun spațiu între el și presupusa sa logodnică, Lauren Sanchez. Vineri, perechea a fost fotografiată bucurându-se de o îmbrățișare publică foarte intimă, în timpul unei plimbări în New York.

 În vârstă de 57 de ani, Bezos și iubita sa de 51 de ani, au fost văzuți sărutându-se cu pasiune. Lauren Sanchez a afișat un inel cu diamant uimitor, pe degetul inelar. Nu este prima dată când îl arată, în ciuda faptului că nu a confirmat încă dacă s-a logodit.

Cei doi au ieșit joi seara în oraș împreună cu primul soț al lui Sanchez și soția acestuia, October. Sanchez a împărtășit o fotografie cu ea și October pe un balcon în aer liber, cu vedere la oraș.

October a postat aceeași fotografie pe propria pagină de Instagram a doua zi, scriind: „Când împarți copiii cu prietenii tăi # parentweekend2021”.

Sursa: October Gonzales Instagram
Sursa: October Gonzales Instagram

 Bezos a sărbătorit călătoria în spațiu a companiei sale

Ieșirea celor doi în Manhattan a avut loc la doar câteva ore după criticile primite de miliardar pentru implicarea sa în „cursa spațială”, prin recenta călătorie a companiei sale Blue Origin în spațiu.

Actorul William Shatner, în vârstă de 90 de ani, a devenit cel mai bătrân om care a zburat în spațiu, miercuri cu racheta companiei Blue Origin.

Shatner a petrecut trei minute plutind în jurul gravitației zero, împreună cu alți trei colegi de echipaj. La întoarcere au fost întâmpinați personal de Bezos, care a sărbătorit pulverizând șampanie pe Sanchez. Actorul era la fel de entuziasmat.

Vineri, Sanchez a postat fotografii în care apărea cu Bezos în fața rachetei. Inclusiv o imagine obraznică cu el aruncând-o peste umăr, și comentariul: „Și avem decolare…”

Sursa: Lauren Sanchez Instagram
Sursa: Lauren Sanchez Instagram

 Misiunea Blue Origin, criticată de prințul William

Misiunea a fost atacată de critici, inclusiv de prințul William. Acesta a spus că mințile cele mai bogate din lume trebuie să se concentreze pe „încercarea de a repara această planetă”, în timpul unui interviu acordat joi BBC.

În timp ce discuta despre problemele actuale cu care se confruntă clima, ducele de Cambridge, în vârstă de 39 de ani, a spus:

„Avem nevoie de unele dintre cele mai mari creiere și minți ale lumii, fixate în încercarea de a repara această planetă, fără a încerca să găsească următorul loc unde să mergem să trăim”.

Bezos și Sanchez, povestea de dragoste

Povestea de dragoste dintre miliardar și Lauren Sanchez a fost dezvăluită public la doar câteva ore după ce Bezos a anunțat că divorțează de soția sa de atunci, Mackenzie Scott, în ianuarie 2019.

Dar rămâne în continuare intrigant inelul mare cu diamante, pe care îl poartă Sanchez pe degetul care indică un angajament. Asta a provocat speculații cu privire la faptul că ea și Bezos sunt logodiți în secret.

Sanchez este mamă a trei copii. Se știe puțin despre relația trecută a lui Sanchez cu primul soț, fostul jucător profesionist de fotbal american Tony Gonzales. Se crede că s-au despărțit după ce Nikko s-a născut în 2001, dar în mod clar au rămas prieteni, în timp ce și-au crescut copilul.

Sanchez are un fiu mai mic, Evan Whitesell, în vârstă de 15 ani. Are de asemenea și o fiică, Eleanor Whitesell, în vârstă de 13 ani, împreună cu fostul soț al agentului ei de la Hollywood, Patrick Whitesell.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...
Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...