Inelul actriței Jennifer Lopez, scos la licitație la București

Inelul îndrăgitei actrițe Jennifer Lopez va fis cos la licitație la București în cadrul Licitaţiei de Crăciun – Bijuterii şi Artă Decorativă.

La licitație va fi scoasă și o bijuterie a lui Gal Gadot.

Evenimentul va avea loc joi, pe data de 17 decembrie, la Casa A10 by Artmark. În total vor fi scoase la licitație 300 de piese de colecție.

Inelul lui Jennifer Lopez a fost purtat de actriță în anul 2017 NBC Universal Upfront. Acolo actrița a prezentat două serii TV de succes, repsectiv „Shades of Blue” şi „World of Dance”.

Bijuteria este făcută de brandul exclusivist Pheres. La trei ani după ce a fost purtată de actriță, bijuteria va fi scoasă la licitaţie la Bucureşti.

Preţul de pornire al inelului este de 25.000 de euro. Bijuteria este în formă de floare și este confecționată din aur alb şi galben. De asemenea, inelul conține 250 de diamante briliant.

O altă bijuterie care va fi vedeta licitației de la București este cea purtată de Gal Gadot, actrița care a inyterpretat personajului „Wonder Woman”.

Bijuteria a fost purtată de actriță la decernarea premiilor MTV Movie&TV Awards din 2019.

Colierul confecționat de Pheres conține diamante negre beads. La licitație va fi scos și un pandantiv-cruce din aur roz şi diamante încrustate.

Preţul de pornire al bijuteriei este de 9.000 de euro.

Bijuteriile purtate de celebritățile de la Hollywood pot fi admirate de joi la Palatul Cesianu-Racoviţă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...

Eveniment: 60 de universităţi din România îşi vor prezenta oferta educaţională...

Un număr de 60 de universităţi cu peste 6.000 de programe de studiu pentru licenţă, masterat şi doctorat îşi vor prezenta oferta educaţională online,...