Infotrafic – Se circulă în condiţii de ceaţă în judeţele Arad, Caraş-Severin, Prahova şi Timiş

Centrul Infotrafic anunţă, sâmbătă, că se circulă în condiţii de ceaţă în judeţele Arad, Caraş-Severin, Prahova şi Timiş, dar nu sunt semnalate drumuri naţionale sau autostrăzi cu circulaţia oprită ca urmare a condiţiilor meteo nefavorabile.

În același timp, din cauza vântului puternic, sunt sistate manevrele în porturile Constanţa Nord, Constanţa Sud-Agigea şi Mangalia.

Pe DN 79, între localităţile Salonta şi Inand, judeţul Bihor, traficul rutier se desfăşoară în continuare alternativ, pe un sens, după ce un tir a rămas imobilizat pe carosabil din cauza unei defecţiuni tehnice.

”Este semnalată ceaţă, ce reduce vizibilitatea în trafic sub 200 de metri, pe alocuri sub 50 de metri, dar şi precipitaţii sub formă de burniţă ce favorizează depunerea de polei, pe mai multe drumuri din judeţele Arad, Caraş-Severin, Prahova şi Timiş”, a transmis Infotrafic.

În aceste judeţe se va semnala ”ceaţă, care determină scăderea vizibilităţii sub 200 m, izolat sub 50 m, asociată cu burniţă ce va favoriza, în funcţie şi de condiţiile locale, formarea poleiului sau gheţuşului”. Avertizarea cod galben este valabilă până la ora 10.00. 

De asemenea, pe arterele rutiere principale, respectiv autostrăzile A1 Bucureşti-Piteşti, A2 Bucureşti-Constanţa, A3 Bucureşti-Ploieşti, DN 1 Ploieşti-Braşov şi DN 7 Râmnicu Vâlcea-Sibiu, se circulă pe un carosabil parţial umed, cu vizibilitate bună şi valori reduse de trafic.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole