Îngrijorare în Franța: Președintele Emmanuel Macron se va adresa națiunii

Guvernul de la Paris a anunțat că președintele Emmanuel Macron se va adresa populației, în contextul în care rata de infectare s-a accelerat în ultima lună. Recent, autoritățile sanitare din Franța au raportat peste 10.000 de cazuri în 24 de ore, pentru prima dată în ultimele două luni.

Potrivit Reuters, președintele Emmanuel Macron le  va vorbi marți francezilor despre îngrijorarea produsă de creșterea numărul de infectări cu COVID-19, precum și despre programul său de reformă economică, a anunțat vineri Guvernul de la Paris. Ratele de infectare s-au accelerat puternic în ultima lună, numărul de cazuri noi de COVID-19 crescând cu procente de două cifre față de săptămâna trecută timp de câteva zile la rând.

Ultimul discurs televizat al lui Macron a fost pe 12 iulie

Epidemia ia din nou viteză în Europa. Europa a devenit din nou epicentrul pandemiei, a declarat purtătorul de cuvânt al Guvernului, Gabriel Attal. Media pe șapte zile a noilor infectări zilnice este acum la peste 6.200, în creștere față de mai puțin de 4.200 la începutul lunii octombrie. Attal a precizat că Macron va analiza situația COVID-19 și va vorbi, de asemenea, despre redresarea economică a țării, precum și despre programul de reformă al Guvernului. Discursul va avea loc marți.

Ultimul discurs televizat al lui Macron a fost pe 12 iulie, la începutul celui de-al patrulea val al pandemiei. El a anunțat atunci că vaccinările vor fi obligatorii pentru toți lucrătorii din domeniul sanitar.

Mai multe articole...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole