Înmormântarea lui Nosfe. Când va avea loc

S-a anunțat când va avea loc înmormântarea lui Nosfe. Artistul a decedat pe 16 octombrie, în jurul orei 03:26, după ce venise acasă de la un concert.

Familia și prietenii se pregătesc pentru înmormântarea acestuia. Nosfe avea doar 37 de ani și a lăsat în urma sa o soție, cu care însurat de peste șapte ani, dar și o fetiță.

Vestea despre decesul lui Nosfe a fost dat de către trupa Șatra B.E.N.Z., prin intermediul unui mesaj postat pe rețelele de socializare.

Înmormântarea lui Nosfe. Când va avea loc

„Cu regret și durere vă anunțăm ceva ce nu ne-am fi dorit să vă anunțăm niciodată.

Fratele nostru NOSFE a plecat dintre noi azi noapte. Ne aflăm într-o situație delicată și procesăm cu greu pierderea. Orice gând bun și orice susținere morală ajută enorm. Momentan e tot ce putem comunica. Te iubim frate! Somn senin și trecere lină!”, a transmis Șatra Benz, pe contul de Facebook.

Rapper-ul NOSFE va fi înmormântat mâine, 18 octombrie, la Biserica Izvorul Tămăduirii, Dumbrăveni, str. Dealul Bisericii nr. 54A, de la ora 13:00.

De asemenea, cei care au dorit să își ia rămas bun de la rapper au putut face acest lucru azi, de la ora 14.30, la aceeași adresă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Ședință guvern Ciucă

Planul de austeritate s-a amânat! Guvernul nu votează Ordonanța, ci va...

Răsturnare de situație la mult anunțatul plan de reducere a cheltuielilor statului. S-a amânat! În schimb, guvernul va avea luni, 24 aprilie, runde de...

Tânăr de 33 de ani, dispărut subit de patru zile din...

Familia tânărului a apelat la Poliție, dar până acum pe site-ul IGPR numele acestuia nu figurează la persoane dispărute. Cotidianul Puterea a fost contactat astãzi...