Sloganul electoral al AUR o fi „Proști, da’ mulți?”

Publicat: 03 mart. 2024, 14:25, de Cezar Andrei, în POLITICĂ , ? cititori
Sloganul electoral al AUR o fi „Proști, da' mulți?”
Înregistrare bombă cu George Simion. Cum vrea liderul AUR să câștige alegerile: ”Primiți-i pe toți, indiferent ce dubii aveți despre ei, ce escroci sunt”

O înregistrare audio incredibilă a ieșit la iveală, cu liderul AUR George Simion, care le cere membrilor formațiunii pe care o conduce să îi primească în partid pe toți, ”indiferent ce dubii aveți despre ei, ce escroci sunt”, cu scopul de a învinge principalele contracandidate la alegeri, PSD și PNL.

Înregistrarea cu George Simion când le cere membrilor de partid să îi aducă în AUR pe toți, ”indiferent ce dubii aveți despre ei, ce escroci sunt”

”O să fie o perioadă agitată, trebuie să ne batem pentru locurile noastre în secțiile de vot. Așa că o să vă rog pe fiecare dintre voi  să dăm drumul, ca adversarii noștri să se întrebe „cine sunt ăștia” și să li să facă pielea ca de găină. AUR, primiți-i pe toți, indiferent ce dubii aveți despre ei, ce escroci sunt, țineți-i sub monitorizare, dar primiți-i pe toți (…) pentru că avem nevoie să batem PSD, PNL la final. Ăsta este obiectivul numărul unu pentru care trebuie să luptăm”, este mesajul transmis de liderul AUR, conform unei înregistrări audio intrată în posesia stiripesurse.ro.

AUR pierde tot mai mult puterea

În ultima săptămână, au avut loc plecări masive din preajma AUR. Partenerii de alianță încep să îl părăsească pe George Simion, acuzându-l de încălcări ale protocolului de colaborare a Alianței și că își tratează colaboratorii cu dispreț și îi umilește.

De asemenea, Alianța pentru Unirea Românilor este acuzată și de faptul că prin ”circ” și ”scandal” nu face altceva decât să distrugă mișcarea suveranistă.

Citește și: Alianța Național Țărănistă se dezice de AUR

Cele două formațiuni care s-au desprins în ultimele zile din parteneriatul cu AUR sunt Forța Identității Naționale (FIN), condusă de Ilan Laufer și Alianța Național Țărănistă care îl are în frunte pe Radu Ghidău. Ambele formațiuni au adoptat ieșirea din alianța cu AUR cu unanimitate de voturi.