INS: Date privind dinamica afacerilor în România

Volumul cifrei de afaceri din comerțul cu autovehicule și motociclete aproape s-a dublat în aprilie față de aceeași lună din 2020, potrivit datelor publicate astăzi de Institutul Național de Statistică.

În total, în primele patru luni, raportat la perioada similară de anul trecut, creșterea afacerilor pe acest segment a fost de peste 33%. Creșteri s-au înregistrat și în activitățile de prestări servicii și este de remarcat domeniul jocurilor de noroc, unde afacerile au urcat de aproape 20 de ori în aprilie față de anul trecut, aceeași lună.

Au mers bine și serviciile de coafură și înfrumusețare, cu o creștere de 850%. Datele INS mai arată că au început să își revină și firmele din turism, hotelurile și restaurantele, unde afacerile au fost bune în aprilie, cu creșteri de peste 300%, potrivit RADOR.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Scrisoarea amantei lui Ludovic Orban. Iubita lui Orban dă detalii șocante...

Ludovic Orban a avut o amantă mult mai tânără decât el, pe vremea când era premier. Tânăra, Cristina Todoran, supărată, probabil, de faptul că...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...