INS: Date privind dinamica afacerilor în România

Volumul cifrei de afaceri din comerțul cu autovehicule și motociclete aproape s-a dublat în aprilie față de aceeași lună din 2020, potrivit datelor publicate astăzi de Institutul Național de Statistică.

În total, în primele patru luni, raportat la perioada similară de anul trecut, creșterea afacerilor pe acest segment a fost de peste 33%. Creșteri s-au înregistrat și în activitățile de prestări servicii și este de remarcat domeniul jocurilor de noroc, unde afacerile au urcat de aproape 20 de ori în aprilie față de anul trecut, aceeași lună.

Au mers bine și serviciile de coafură și înfrumusețare, cu o creștere de 850%. Datele INS mai arată că au început să își revină și firmele din turism, hotelurile și restaurantele, unde afacerile au fost bune în aprilie, cu creșteri de peste 300%, potrivit RADOR.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...

India va depăși China la numărul de locuitori, în acest an

India ar putea fi țara cea mai populată din lume până la mijlocul acestui an, depășind China cu aproape trei milioane de locuitori, potrivit...