Inspectorii sanitari de stat, control la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase „Victor Babeș” din București

Ministerul Sănătății a anunțat, vineri, că inspectorii sanitari de stat din cadrul Direcției de Sănătate Publică (DSP) București vor face o evaluare a procedurilor operaționale de lucru și a atribuțiilor din fișele de post în cadrul Spitalului Clinic de Boli Infecțioase „Victor Babeș”.

„La solicitarea ministrului Sănătăţii, Nelu Tătaru, inspectorii sanitari de stat din cadrul DSP Bucureşti vor face o evaluare a procedurilor operaţionale de lucru şi a atribuţiilor din fişele de post în cadrul Spitalului Clinic de Boli Infecţioase „Victor Babeş” din Bucureşti”, afirmă sursa citată.

Potrivit aceleiaşi surse, este vorba despre o primă evaluare şi în funcţie de cele constatate vor fi luate şi alte măsuri, dacă se impun, în conformitate cu atribuţiile legale ce revin reprezentanţilor MS. 

Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, a decis acest lucru după ce polițiștii Capitalei au fost informați joi cu privire la decesul unei persoane din această unitate sanitară, în privința căreia există suspiciuni.

Pacienta ar fi fost extubată din greșeală, spun sursele Digi24, dar informația nu a fost confirmată oficial. Și conducerea spitalului face o anchetă în acest caz.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...

O polițistă de la Rutieră înjură ca la ușa cortului. Conducerea...

O polițistă din București s-a filmat cu cameră body cam din dotare în timp ce înjura ca la ușa cortului un șofer tras pe...