Instagram, blocat de azi în Rusia. Ce alte rețele de socializare sunt indisponibile

La miezul nopții, pe 14 martie, Rusia a blocat rețeaua de socializare Instagram. Decizia a fost luată de Roskomnadzor, serviciul federal rus de comunicații.

Roskomnadzor a anunțat pe 11 martie că accesul la Instagram va fi limitat de la ora 00:00, pe 14 martie, utilizatorii având la dispoziție două zile pentru a-și transfera datele pe alte platforme.

Și TikTok și-a suspendat activitatea în Rusia din cauza legii privind „știrile false”. Serviciul va putea în continuare să opereze la nivelul schimbului de mesaje.

În Rusia nici rețeaua socială Twitter nu mai este disponibilă.

În plus, pe 4 martie, Roskomnadzor a decis să blocheze accesul la rețeaua socială Facebook. Blocarea a fost numită drept „măsuri de represalii pentru a restricționa accesul la mass-media rusă”.

Pe lângă rețelele de socializare, Rusia a blocat accesul la site-ul agenției ucrainene de știri și la o serie de alte instituții media.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...
Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...